Suppliers

De Suppliers van Sporttop stellen hun producten/diensten ter beschikking van zowel de talenten als de organisatie van Sporttop

 

Het Mental Training & Coaching Centre is opgericht in 1986 en heeft alsdoel om (top)sporters te helpen het maximale uit hun talenten te halen.Inmiddels is er bijna 25 jaar ervaring met de begeleiding van sporters dieacteren op de Olympische spelen tot talenten die aan regionalekampioenschappen deelnemen. Voor het MTCC zijn Hardy Menkehorst, JuttaHulshof, Mitchel Kevenaar, Nynke Klopstra en Mark Schuls actief in debegeleiding van sporters. Wij vormen daarvoor een hecht team. Ieder heeftzijn eigen specialisaties in verschillende takken van sport en hulpvragenvoor de mentale training. U kunt onze diensten vinden op meerdere plaatsenin Nederland; er is een landelijke dekking. U hoeft dus nooit ver te reizen om van onze deskundigheid gebruik te kunnen maken. Reizen kost immers energie en die wilt u bewaren voor uw prestatie.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.mentaltcc.nl. Alle sporters, coaches en sport-ouders kunnen op deze website meer te weten komen over de mogelijkheden die het MTCC biedt en mogelijk toepassingen vinden voor hun specifieke vraag.

 

 

 

Net als PowerBar is Sporttop een partner voor ambitieuze sporters. Sporttop creëert immers kansen voor een nieuwe generatie olympische talenten. En dat past precies bij de missie van PowerBar: innovatie, informatie, inspiratie voor sporters, door sporters. In samenwerking met topsporters worden continu innovatieve kwaliteitsproducten op het gebied van sportvoeding ontwikkeld. Doordat topatleten hun kennis en ervaring delen met PowerBar, is PowerBar een bron van informatie en inspiratie voor sporters. PowerBar geeft talent een kans en steunt daarom het Sporttop-initiatief van harte.

 

 De Romeinse wijsgeer Seneca vond een gezond lichaam voorwaarde voor een gezonde geest. Omdat wij deze visie delen, hebben we het Centrum voor sport en gezondheid van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen naar Seneca vernoemd. Seneca biedt de gelegenheid om onder deskundige en multidisciplinaire begeleiding aan gezondheid en vitaliteit te werken. Sporttop-talenten kunnen bij Seneca terecht voor advies/ ondersteuning op het gebied van o.a. sportpsychologie, sportgeneeskunde, sportfysiotherapie en sportvoeding. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van Seneca.

 

ASICS

ASICS staat bekend als sportfunctioneel kleding- en schoenenmerk. In het Japanse Research and Development Centre wordt dag in dag uit gewerkt aan één doel; het continu blijven ontwikkelen van vooruitstrevende producten die de sporter helpen bij het bereiken van zijn of haar doel. Sporttop heeft hetzelfde doel voor ogen: talentvolle sporters begeleiden en adviseren zodat zij hun hoogste sportdoelen kunnen bereiken. ASICS streeft met haar producten naar de hoogste kwaliteit en past dus precies in het plaatje wat Sporttop. ASICS wenst de talenten van Sporttop veel succes toe!Ook supplier van Sporttop worden?

bg_right_1.jpg