Partners

 

Door SPORT, VOEDING en TALENT aan PUUR® te verbinden, stelt IREKS zich het doel om meer consumenten de weg "terug" naar de ambachtelijke bakker te laten vinden. Daarom is IREKS een samenwerking aangegaan met Jochem Uytdehaage, winnaar van olympisch goud op de schaats en oprichter van Sporttop.

Bij aankoop van ieder PUUR® brood steunt de consument direct Sporttop.
Sporttop steunt jong Nederlands sporttalent om hun doelen te bereiken, wellicht toekomstige talenten bij u uit de buurt. Met PUUR® voel je je goed en doe je goed!

Klik voor meer informatie over PUUR® brood

 

Binnen het bestuur is onze penningmeester werkzaam bij EY. EY is daarmee al jarenlang onze partner voor de financien binnen Sporttop. Daarnaast adviseert EY Sporttop ook rond fiscale zaken en hebben zij een enorm aandeel gehad aan de ANBI-status welke Sporttop heeft gekregen.

 

Aegon

Sporttop heeft met AEGON, als partner en founder van Sporttop, een zeer betrouwbare samenwerkingspartner. Waarbij AEGON er zorg voor draagt dat er twee roeitalenten door Sporttop ondersteund kunnen worden. Op deze manier dragen AEGON en Sporttop samen ook weer bij aan het sponsorship van AEGON en de KNRB (Koninklijke Nederlandse Roeibond)
 

Niet voor niets ondersteunt AEGON ook het initiatief van Jochem Uytdehaage. Een schaatser die seizoen na seizoen prachtprestaties heeft neergezet. Iedere keer genoten we als vormalig hoofsponsor van de Schaatsenrijdersbond van heel dichtbij van zijn successen op het ijs. Succes waar we ook trots op zijn. We hopen door onze ondersteuning van Sporttop een verdere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van vele talenten. AEGON wenst Jochem en alle talenten succes!

 Topsport én Sporttop kunnen niet meer zonder een goede website. Een website die de fans op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen. Die een overzicht geeft van de belangrijkste evenementen. Die de sporters de mogelijkheid geeft te vertellen over hun vorderingen en ervaringen. En een website die potentiële sponsoren overtuigt van de toegevoegde waarde van sport.

Modern Media - een innovatief full-service internetbureau - ondersteunt Sporttop met een professioneel online platform.

 

TVM


TVM verzekeringen is DE transportverzekeraar in de Benelux! Geen probleem is te ingewikkeld voor de enthousiaste en bekwame TVM-deskundigen. Als direct writer kennen we onze klanten en de klanten kennen ons. TVM verzekeringen is ook in België, Luxemburg en Denemarken een belangrijke speler op de transportverzekeringsmarkt. Naast specifieke transport- en bedrijfsverzekeringen biedt TVM ook een pakket verzekeringen op financieel en persoonlijk gebied. TVM voert ook een actief preventiebeleid via het speciale op chauffeurs gerichte veiligheidsplan. Want TVM wil eigenlijk het liefst schade voorkomen. Dat is "win-win" voor transportondernemer en verzekeraar. Wij zijn daar graag partner van de klant. Als je bij TVM verzekerd bent, weet je als vervoerder en als chauffeur dat je met een zelfverzekerd gevoel de weg op kunt. TVM is zowel zakelijk als sportief een A-merk. TVM verzekeringen voelt zich verbonden met sport. Dat is voor ons bedrijf meer dan zomaar een slogan. Al bijna dertig jaar is ons bedrijf actief in sportsponsoring, onder meer met de befaamde TVM wielerploeg en TVM schaatsploeg. Naast onze activiteiten in de topsport hebben wij ons altijd zeer betrokken gevoeld bij de breedtesport en talentbegeleiding, omdat wij een warm kloppend hart hebben voor de sport. Zonder goede begeleiding geen toppers! Iets wat bij ons verweven is in de bedrijfscultuur. Een TVM-er houdt niet van verliezen. 

NLcoach is dé organisatie voor iedere coach, ongeacht de tak van sport of het niveau waarop de trainer/coach sporters begeleidt. NLcoach zet zich in voor de professionele ontwikkeling van de trainer/coach in Nederland. Coachen is een vak. NLcoach tilt dit vak op een hoger plan. Inspirerend, ondersteunend en organiserend. De mentoren van Sporttop mogen gebruik maken van het netwerk van NLcoach om zo hun talenten zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

logo_at7T9

@7t9 selecteert voor bedrijven de medewerkers die zich in staat stellen mee te bewegen in een organisatie en een organisatie helpt te ontwikkelen. Dat doen zij als specialist in werving & selectie van management, sales en marketing specialisten. Zij hanteren daarbij het uitgangspunt dat hun inzet bijdraagt aan de verbetering van uw organisatie.

Ook partner van Sporttop worden?

bg_right_1.jpg