Mentor Bram Ronnes

Bram Ronnes  komt uit de wereld van het strand en de volleybal. Vanaf zijn 9e heeft de in Brabant opgegroeide Ronnes in de zaal gevolleybald, waar hij boven- gemiddeld talentvol bleek. Op zijn 14e kwam hij voor het eerst in contact met beachvolleybal, de sport die hem de grootste successen opleverde: Nederlands Kampioen in 2005, goud op de European Tour in 2007 en het behalen van de Olympische Spelen in Peking in 2008. In de zomer van 2009 besloot Ronnes om een punt te zetten achter zijn sportieve loopbaan en zich op zijn maatschappelijke carrière te richten.

Na het behalen van zijn VWO diploma wilde Ronnes Griekse & Latijnse Taal & Cultuur studeren, maar na een moeizaam eerste jaar waagde hij de overstap naar Bedrijfscommunicatie, een studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen die hij met succes afrondde. Werkervaring deed hij, naast de jaren in de sport, onder andere op als leraar aan het Utrechts Stedelijk Gymnasium en op de communicatieafdeling van de Volleybalbond.

Op het moment is Bram gepassioneerd bezig met het bemiddelen van topsportvriendelijk werk voor topsporters. Dit doet hij namens Randstad. Hieruit blijkt een grote drive om topsporters en de topsportwereld verder te helpen. Bram zet zijn kennis nu ook in voor Sporttop. Hij helpt talent Esther Deden.

(Bron: Sport en Zaken)

bg_right_1.jpg