Annika Fangmann

Na 2 jaar Sporttop is het voor mij tijd om alleen verder te gaan. In de afgelopen 2 jaar heb ik veel mensen ontmoet, leuke dingen meegemaakt en een hoop wijsheid opgestoken.
De eerste ontmoeting was op 1 april, in eerste instantie denk je toch echt aan een grap als je een mailtje krijgt ondertekend door Jochem Uytdehaage. Maar deze kans moest ik met beide handen aangrijpen en zo belandde ik uiteindelijk bij Sporttop. Het eerste jaar heb ik kunnen genieten van leuke uitstapjes zoals De Rabobank Trophy Hockey en het Olympisch Kwalificatietoernooi voor schaatsers. Natuurlijk waren deze uitstapjes leuk, maar het was vooral ook bedoeld om te leren. Zo werd ik voor een redelijk groot publiek geïnterviewd. Ook heb ik een sponsorplan leren maken.

Rond augustus 2006 werd er van mentor gewisseld en brak er een nieuwe tijd aan, voor mij was het ook gelijk wisseling van school waardoor het erg druk was. Ook dit jaar heb ik mogen ervaren dat je met wat ondersteuning toch dingen kunt bereiken, zoals aangesloten zijn bij een topsport vereniging in je omgeving. Afgelopen jaar hebben we ook een kookcursus gehad waarbij bijna alle talenten aanwezig waren. Tijdens deze dag heb ik veel geleerd over hoe je gezond met voeding om kunt gaan. Tevens was het een hele gezellige dag.

Hoe nu verder voor mij?
Vanaf half september ga ik in Sittard wonen, sporten en studeren. Ik woon met 5 andere triatleten in een huis en er zal gezamenlijk getraind worden, daarvoor zal school wat aanpassingen moeten treffen wat betreft schooltijden. Ik heb er erg veel zin in en hoop natuurlijk veel progressie te maken.

Wil je me blijven volgen, dan kun je voor wedstrijdverslagen kijken op: annikafangmann.waarbenjij.nu

Ik wil Sporttop, alle sponsors, vrienden en supporters bedanken dat ik een talent mocht zijn van Sporttop en ik ben blij dat ik deze ervaring rijker ben.

Groetjes,
Annika Fangmann

bg_right_1.jpg