Sponsors

Partners en suppliers

Sporttop blijkt inmiddels een geliefd en structureel (sport)partner voor het bedrijfsleven. Een ideaal platform om hun specifieke doelgroepen te bereiken, doordat er in de activering volop kans is om een eigen verhaal te vertellen en een eigen gezicht te tonen.

Sporttop werkt voor een belangrijk deel dankzij haar hoofdsponsor(s), partners en suppliers. Onze topsporters praten natuurlijk over Sporttop met bedrijven uit hun eigen netwerk. De reacties zijn vaak zo positief dat men direct aangeeft ook mee te willen werken. Als partner helpt men mee door middel van een financiële bijdrage. Als supplier wil men graag producten of diensten aan de talenten en/of de organisatie aanbieden.

Onze hoofdsponsor
Onze partners
Onze suppliers
Ook sponsor van Sporttop worden?

 

Vrienden

Je wordt een Vriend van Sporttop als je een bedrag van minimaal € 250,- aan Sporttop doneert. Jouw donatie komt ten goede aan ons Talentenfonds. Als dank voor je bijdrage word je naam vermeld op onze vriendenpagina op deze site; ook ontvang je voortaan onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over Sporttop en de sportieve prestaties van onze talenten. Tot slot nodigen wij je, indien mogelijk, uit om sportevenementen en/of Sporttop-bijeenkomsten bij te wonen.

Onze vrienden
Ook vriend van Sporttop worden?

 

Supporters

Je kunt Supporter van Sporttop worden door een bedrag van minimaal € 10,- te doneren aan Sporttop. Net als de donaties van de Vrienden komen ook de bijdragen van onze Supporters ten goede aan ons Talentenfonds. Als dank voor je bijdrage ontvang je voortaan onze Sporttop-Nieuwsbrief.

Ook supporter van Sporttop worden? 

bg_right_1.jpg